Tore Halvorsen i Gapahuken

måndag 27. januar 2020, 19.00 - 21.00

Informasjon

Klikk for stort bilete Måndag 27.januar kl. 19.00 kan du bli med på konsert med Tore Halvorsen, vokalisten i Ole Ivars. Bill kr. 150,- kan kjøpast her: https://oystreslidrekommune.ticketco.events/no/nb

I november 2018 ble det kjent at Tore Halvorsen gir seg som vokalist i Ole Ivars. Tore har hatt hele 30 år på scena med Ole Ivars men slutter ikke å gjøre konserter selv om bandet og han går forskjellige veier inn i 2019. Sommeren og høsten 2018 samt vinteren og våren 2019 gjør Tore Halvorsen, frontfigur og vokalist i Ole Ivars, eksklusive konserter for eldre basert på sin fantastiske karriere i Ole Ivars. Vi lover stor stemning, og en real rundt nedover ”memory lane, når Tore byr på kjente og kjære hits som Englarna fans, En vår vera som en er, Nei, så tjukk du har blitt osv. Kanskje får vi også levert andre legendariske ”svensktoppar”. Her er ikke veien fra vemod til latter lang!

Tore Halvorsen er en norsk vokalist og gitarist. Han er mest kjent som hovedvokalist og frontfigur i dansebandet Ole Ivars. På 1970- og 80-tallet var han vokalist i Katho.

Pris vaksen: 150

Stad

Gapahuken
 

Kontakt

Øystre Slidre kommune
 

Legg til hendinga i din kalender