Leik med boka

torsdag 19. april 2018, 10.00 - 11.00

Informasjon

timthumb - Klikk for stort bilete Torsdag 19.april kl.10.00 får vi besøk av alle dei komande 1.klassingane i Øystre Slidre, og av forfattar og illustratør Camilla Kuhn. Besøket er støtta av Oppland fylkesbibliotek, og dette er kva dei skriv om prosjektet:
 

"Boklek er et årlig bokprosjekt hvor en barnebokforfatter eller illustratør engasjeres og sendes ut på turné til alle folkebibliotekene i Oppland. Prosjektet er et samarbeid mellom Norsk Litteraturfestival, Oppland fylkesbibliotek og alle de 26 folkebibliotekene i Oppland, og er støttet av Eidsiva. Målet med prosjektet er å skape positive litteraturopplevelser for alle skolestartere i Oppland, og å vise at det er mange veier inn i boka. Boklek startet opp i første halvdel av 2014, og i 2017... deltok ca. 1600 skolestartere fra hele fylket i prosjektet!

Boklek-forfatteren i 2018 er Camilla Kuhn, en av Norges fremste illustratører og barnebokforfattere. Kuhn vokste opp på Rykkinn og Bærums Verk. Hun studerte to år ved Oslo tegne- og maleskole og siden grafisk design ved Central Saint Martins College of Art and Design (CSM) i London. Hun har særlig arbeidet med billedbøker og lettlestbøker for de aller ferskeste leserne, og bestreber seg på å lage bøker som selv om de er enkle, skal være litt uforutsigbare og veldig morsomme.

– Camilla Kuhn er en spesielt dyktig formidler. Hun er leken, morsom og inspirerende, sier Pegasusansvarlig Anne-Thea Langvik Haavind. – Skolestarterne kan glede seg!

-Fylkesbiblioteket er glad for at det gode samarbeidet om Boklek fortsetter, uttaler Cecilie Lønnum i Oppland fylkesbibliotek. -Og folkebibliotekene er begeistret for å få Camilla Kuhn på besøk i april."

Stad

Øystre Slidre folkebibliotek
 

Kontakt

Øystre Slidre folkebibliotek
 

Legg til hendinga i din kalender