Lått og leven med Hege og Raymond

laurdag 5. oktober 2019, 12.00 - 13.00

Informasjon

Klikk for stort bileteDen gamle kona Mwayomonabi er bestevenn med ei krokodille. Korleis er det mogleg? Og kva skjer når ho inviterar krokodilla på besøk til landsbyen sin? Dette får me veta når Raymond fortel historia med ord, pantomime, musikk, rytmelek og rørsler. Hege kastar seg på med på fele og rytmer, og me ender opp i ein forrykande fest; partyyy! Då får heile publikum riste på armar og bein. Men aller først blir me med attende til Raymonds barndom i Elfenbenskysten, der han vaks opp til lyden av mammas symaskin. Aldersgruppe: frå ca 4-5 år til 100. Lengde: ca 40 min. Etterpå blir det servering av frukt, skravlepause og utlån av bøker og filmar. Tilbodet er gratis. Velkomen!

 

 

 

OM ARTISTENE:
Rayond og Hege har, sammen og hver for seg, spilt en rekke forestillinger og konserter for bl.a Rikskonsertene, på bibliotek og festivaler. Den gamle damen og krokodillen har de reist med for "Skolesekken" og på festivaler.

RAYMOND SEREBA: fortelling, sang, fløyte, dans, trommer.
Raymond er fra Elfenbenskysten, men har bodd i Norge siden 1983. Han er danser, musiker, skuespiller og forteller. Med bl.a gruppene Afrisha og Zikalo har han opptrådt for barn og voksne verden rundt, og har stor erfaring som pedagog i musikk og dans.
https://nb-no.facebook.com/public/Raymond-Sereba

HEGE RIMESTAD: elektrisk fele.
Hege har vært en av landets mest profilerte felespillere siden hun var med i Amtmandens Døtre og Veslefrikk på 70-tallet. Hun har spilt med bl.a Mari Boine, utgitt egne CD-er, og laget mye musikk for teater og danseforestillinger. Sammen med Geirr Lystrup mottok hun Spellemann-pris for barneplata "Fly som en stein". Mange kjenner henne også fra "Jul i Blåfjell".
www.hegerimestad.no

Stad

Øystre Slidre folkebibliotek
 

Kontakt

Øystre Slidre folkebibliotek og Øystre Slidre spel og dansarlag
 

Legg til hendinga i din kalender