Skip Navigation Links(Hjem) > Aktuelt

Vårkonsertar i kulturskulen

torader konsert - Klikk for stort bilete Kulturskulen har hatt ei konsertrekke på fem intimkonsertar ila siste 14 dagane. Det har vore danseshow, folkemusikkonsert, sangkonsert, gitarkonsert og siste i går kveld, tangentkonsert. Fantastisk mange flinke kulturskuleelevar. På denne typen små konsertar får alle vist seg fram. Elevar i alle aldrar og på alle nivå, står fram stolt og sikkert og framfører sin musikk. Her er det både breidde og topp, og alle får ein flott konsertoppleving. Kulturskulen arbeider i desse dagar med ei ny rammeplan for skuleslaget. Gode planer skal ned på papiret og det skal bli meir forutsigbart og klart kva forventningar som ligg til grunn for det gode arbeidet kulturskulen gjer. Det vert og stilt forventning til eleven og til foresatte. No ventar to store konsertar 8. og 9.juni, den eine i puben i Volbu, den andre på Tingvang. På bildet toraderelev Øystein Roland.

kultursk - Klikk for stort bilete

Sist endra 15.05.2017
Tingvang, Bygdinvegen 1989
2940 Heggenes