Ingrid Olava og Tore Halvorsen i Ungdomens kulturhus Gapahuken

Øystre Slidre kommune held fram med å tilby varierte konsertar i Gapahuken. I januar 2020 kan du få med deg både Ingrid Olava og Tore Halvorsen, sistnemnde kjend frå Ole Ivers, i løpet av nokre få vinterdagar.

Ingrid Olava - laurdag 25.januar 2020

Klikk for stort bileteIngrid Olava har sunget seg inn i våre hjerter og for lengst befestet sin posisjon blant landets mest substansielle og viktige artister.

Siden den kritikerroste debuten med Juliet`s Wishes har Ingrid Olava med sin karakteristiske stemme og vakre pianospill levert et imponerende antall konserter og en låtkatalog som har resultert i en mengde priser og nominasjoner gjennom en popkarriere på 10 år.

I tillegg til sin egen sterke katalog og med publikumsfavoritter som "Only Just Begun", "Back to Love", "Warrior Song", "Jackie Kennedy", "Jupiter" og Mens Jeg Sover", har Olava alltid omfavnet og tolket andre kunstnere. I konsertformatet har Ingrid Olava dermed utviklet seg til å bli en eklektisk blanding av eget og andres materiale.

25.januar kl.19.00

Bill:250/150

Tore Halvorsen - måndag 27.januar 2020

Klikk for stort bilete I november 2018 ble det kjent at Tore Halvorsen gir seg som vokalist i Ole Ivars. Tore har hatt hele 30 år på scena med Ole Ivars men slutter ikke å gjøre konserter selv om bandet og han går forskjellige veier inn i 2019. Sommeren og høsten 2018 samt vinteren og våren 2019 gjør Tore Halvorsen, frontfigur og vokalist i Ole Ivars, eksklusive konserter for eldre basert på sin fantastiske karriere i Ole Ivars.

Vi lover stor stemning, og en real runde nedover "memory lane" når Tore byr på kjente og kjære hits som Englarna fanns, En får vera som en er, Nei, så tjukk du har blitt osv. Kanskje får vi også levert andre legendariske "svensktoppar". Her er ikke vegen fra vemod til latter lang!

Tore Halvorsen er en norsk vokalist og gitarist. Han er mest kjent som hovedvokalist og frontfigur i dansebandet Ole Ivars. På 1970- og 80-tallet var han vokalist i Katho.

27.januar kl.19.00

Bill: 150.-