Treffpunkt - møteplass for barn og unge i Valdres

Åpner 3. mars kl.12 - 14,  alle velkommen.

Treffpunkt er for barn og unge mellom 6 og 16 år som har alvorlig sykdom i familien, eller som har opplevd at noen som står dem nær er død.

Pris: Gratis

Har du noen i familien din som har en alvorlig sykdom, som kreft, psykiske lidelser, rusmisbruk, eller som har opplevd at noen som står deg nær er død? Er mellom 6 - 16 år? Da er Treffpunkt i Valdres kanskje noe for deg.

På Treffpunkt møter du andre barn og ungdom, som er i ganske lik situasjon som deg. Vi spiller spill, er på ulike aktivteter, spiser sammen og kan snakke sammen om det som opptar deg - hvis du har lyst. Tilbudet er gratis.

På den aller første Treffpunkt-lørdagen 3. mars er du som er nysgjerrig på hva Treffpunkt er, hjertelig velkommen. Både du som er barn eller ungdom og som kanskje har lyst til å være med på Treffpunkt, og du som er mamma, pappa, besteforeldre eller annen nær til et barn som er pårørende.

Denne lørdagen feirer vi at Treffpunkt er etablert; du treffer oss voksne som er på Treffpunkt hver gang, får innblikk i hvordan et Treffpunkt fungerer

Dagen markeres med kaffe,kake og vafler til alle gjester!

Treffpunkt arrangeres hos Nord-Aurdal Frivilligsentral, Vikatunet, Valdresvegen 45, 2900 Fagernes.

Oversikt over Treffpunkt våren 2018 og kontaktinformasjon (PDF, 243 kB)

Treffpunkt drives av Kreftforeningens frivillige, men er også etablert i nær kontakt med fagmiljøene i Valdres, og er et av tiltakene i prosjektet Barn som pårørende i Valdres.