Det har meldt seg 11 søkjarar til stillinga som rådmann i Øystre Slidre, som blir ledig i samband med at rådmann Øivind Langseth går av med pensjon til våren. Ordførar Kjell Berge Melbybråten uttaler at han er godt nøgd med søkjarlista, og meiner dette viser at Øystre Slidre er ein attraktiv kommune. Målet er å gjere tilsetting i kommunestyret den 31. januar.

Øystre Slidre Frivilligsentral har slagordet "Aktiv for trivsel" og har som mål å vere eit kraftsenter for folkehelsearbeid og frivillig verksemd i kommunen.

Premiar for Fjellstafetten 2018 kan no hentas i respsjonen på Tingvang.

Øystre Slidre kommune har to ulike system for avlesing av vassmålarar.

Arbeidet med Helsetunet er i full gang, her finn du litt informasjon om det som går føre seg på byggeplassen.

 

Det er ei glede for Øystre Slidre kommune å kunngjere at kulturprisen 2018 går til Gaute Lein Ausrød.

Det er ei glede å kunngjera at Øystre Slidre kommune sin ungdomspris i 2018 går til Håkon Aasen.

Det er ei glede for Øystre Slidre kommune å kunngjere at næringsprisen for 2018 går til VYRK.

Fjellstafetten vart i år arrangert for syttande gong. Det er sekstande gong vi registrerer kven som har gått ti toppar eller fleir. Heile  497 personar har vore på ti toppar eller fleir.  Desse får ein kopp med motiv frå Keisaren i premie. Koppane kan hentast i resepsjonen på Tingvang frå 20.des.

Har du hørt om makerspace og kodeklubb? Valdreskommunene har et felles prosjekt i gang denne vinteren. Tanken bak er at vi vil være tjent med om næringslivet i dalen får flere ben å stå på. Det er stadig flere jobber som kan gjøres fra hvor som helst. Da er det lurt at "våre" folk får kompetanse på disse tingene.