Øystre Slidre kommune har fått nye nettsider! Dei nye sidene skal gjere det enklare for deg å finne nyttig informasjon. Dei gamle sidene er borte, og vi håpar at dei nye sidene gjer det enklare å finne fram.

Ulykkesmarkering 1

Oppland fylkes trafikksikkerhetsutvalg (FTU) arrangerer ulykkesmarkering i samarbeid med Øystre Slidre kommune tirsdag 9. januar 2018. Markeringen er til minne om de som omkom og de som ble skadet i trafikkulykker i Oppland i 2017, og er en viktig anledning til ettertanke.

Bookmobile

Siste dag på biblioteket før jul er torsdag 21.desember. Vi opnar att torsdag 4.januar. Velkomen innom!

Stenginga gjeld mellom Midtskogmyre rett ned for Varpet og Dale bru. Det blir no opparbeidd ny trase på dette strekket.

Anders Sørfonden 1

Anders er utdanna kiropraktor frå Syddansk Universitet i Odense (2008). Etter kiropraktorturnus fullførte han medisinutdanninga same stad og vart ferdig utdanna lege i 2011. Tidlegare var det ingen i Norge med denne fagkombinasjonen.

Fjellstafettpremie17 1

Premiane frå Fjellstafetten 2017 er no klare til å bli henta i resepsjonen på Tingvang. Det er krus til alle som har gått minst ti toppar i år og t-skjorter til dei som har gått minst ti toppar i 5, 10 og 15 år.